ADVOCATEN IN ROTTERDAM

Advocaten en advocatenkantoren vinden in Rotterdam op rechtsgebied

advocateninrotterdam.nl

Foto: Dick Renses
Mevrouw meester Lammers-Roselaar
Mevr. Mr. K. Lammers-Roselaar Rotterdam
 

Mevr. Mr. K. Lammers-Roselaar
Mathenesserlaan 277
3021 HH te Rotterdam
Tel.: 010 4253897
Fax: 010 4769206
www.lammers-roselaar.nl

Mevrouw meester Lammers-Roselaar is al 25 jaar een expert in personenrecht en familierecht, psychiatrisch patiŽntenrecht en bijstand aan slachtoffers van seksueel misbruik en huiselijk geweld. Haar advocatenkantoor is gelegen in Rotterdam en daar werkt ze nauw samen met twee andere advocaten die in hetzelfde pand gevestigd zijn. Door de kleinschaligheid van advocatenkantoor van mevr. mr. K. Lammers-Roselaar is er altijd sprake van een persoonlijke benadering van de cliŽnten met hun juridische problemen of vragen. Indien mr. K. Lammers-Roselaar er niet kan zijn worden de cliŽnten bijgestaan door ťťn van de twee andere advocaten.

Psychiatrisch patiŽntenrecht: rechten van vrijwillig of gedwongen opgenomen patiŽnten dienen gerespecteerd te worden; worden deze rechten geschonden dan kan mr. K. Lammers-Roselaar hier een klacht tegen indienen en er een zaak van maken.

Enkele voorbeelden voor psychiatrisch patiŽntenrecht:
ē klachten over slechte behandeling in psychiatrische kliniek;
ē gedwongen opnames;
ē inbewaringstelling;
ē overplaatsingsverzoek;
ē ibsen en voorlopige/ voortgezette rechterlijke machtigingen.

Bijstand aan slachtoffers van seksueel en huiselijk geweld: Mr. K. Lammers-Roselaar helpt slachtoffers van geweldsmisdrijven en zedenmisdrijven nadat de slachtoffers aangifte hebben gedaan. Zij kan dan bijvoorbeeld een schadevergoeding en een straf eisen. Mr. K. Lammers-Roselaar maakt onderdeel uit van juridische opvang slachtoffers seksueel geweld (JOS) advocaten in Rotterdam waar slachtoffers in een eerste gratis gesprek alle mogelijkheden worden uitgelegd omtrent het verdere verloop van de aanpak van de zaak.

Mevr. mr. K. Lammers-Roselaar is ook een echtscheidingsadvocaat en staat haar cliŽnten bij, ondersteunt ze en procedeert voor hen. Ze regelt bijvoorbeeld de alimentatie, huwelijksgoederengemeenschap en andere problemen die er zijn bij een echtscheiding.

Van mr. K. Lammers-Roselaar kunt u een eerlijk advies verwachten waarbij alle aspecten van de zaak worden doorgenomen. Voorts worden de emotionele aspecten niet uit het oog verloren.

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands