ADVOCATEN IN ROTTERDAM

Advocaten en advocatenkantoren vinden in Rotterdam op rechtsgebied

advocateninrotterdam.nl

Foto: Dick Renses
Van Breukelen Advocatuur strafrecht
Van Breukelen Advocatuur
 

Van Breukelen Advocatuur
Westblaak 31
3012 KD Rotterdam
Tel.: 010 7370630
Fax: 010 4134199
www.kantoorvanbreukelen.nl

Het landelijk opererende advocatenkantoor Van Breukelen Advocatuur is in het centrum van Rotterdam gevestigd. Mr. Van Breukelen staat cliŽnten bij in strafzaken in het hele land. De specialisatie in het strafrecht heeft mr. Van Breukelen alles in huis om de cliŽnten daadkrachtig en deskundig bij te staan die verdacht worden van het plegen van een strafbaar feit.

Enkele strafrecht zaken kunnen zijn:
ē geweldszaken (zoals moord, doodslag of mishandeling)
ē vermogens- en fraudedelicten (witwassen, afpersing of diefstal)
ē rijden onder invloed

Mr. J.J.A.P. (Joost) van Breukelen heeft zich vanaf het moment dat hij beŽdigd werd, zich alleen maar met strafrecht en alles wat daarmee samenhangt bezig gehouden. Een specialiteit van mr. Van Breukelen is het behandelen van zaken bij de Hoge Raad der Nederlanden, de zogeheten cassatieprocedure. Omdat niet iedere advocaat deze tak van sport beheerst, wordt mr. Van Breukelen steeds vaker ingeschakeld door andere advocaten om procedures bij de Hoge Raad te voeren.

Kenmerkend voor mr. Van Breukelen is zijn Rotterdamse manier van werken: informeel, direct en doelgericht. Voor de cliŽnt betekent dat optimale juridische bijstand en een hoge mate van betrokkenheid bij zijn zaak.

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands